Trap Enschede

Bent u op zoek naar een specialist die uw houten trap in Enschede kan realiseren en deze daarna ook voor u kan plaatsen op locatie? Onze houten trappen zijn in vele modellen denkbaar. Een klassieke draaitrap, een rechte steektrap, kwartslagtrap, halveslagtrap, open trap of juist een dichte trap kunnen wij voor u realiseren. Een houten trap geeft uw woning warmte en stijl, de juiste keuze voor een mooi product. Het type hout dat u kiest bepaalt de sfeer van de trap. Daarentegen bepaalt het model het karakter van de trap. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Wenteltrap of toch een rechte trap in Enschede?

Nadat wij de juiste maten bij u hebben opgemeten kunnen wij uw trap op maat voor u realiseren. Vanuit onze werkplaats bieden wij u dit als bouwpakket aan. Eventueel kunnen wij de trap ook compleet aan u uitleveren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, waarnaast wij uw trap op korte termijn kunnen leveren. Sinds 1978 maken wij verschillende producten voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Wij leveren onze trappen in Enschede aan bedrijven en particulieren.

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor uw trap in Enschede kunnen betekenen? Vul ons onderstaande formulier in of bel ons op 053-4321112.