Timmerfabriek Hengelo

Bent u op zoek naar een timmerfabriek in Hengelo voor grote aantallen of juist voor een enkel houten product, dan bent u bij ons aan het goede adres. Timmerbedrijf Geno is als timmerfabriek ook werkzaam in de gemeente Hengelo sinds 1978. Vanuit onze werkplaats vervaardigen wij onder andere houten kozijnen, ramen, deuren, hefschuifpuien en trappen. Al onze producten kunnen desgewenst, voorzien worden van het PKVW keurmerk (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Geheel op maat en in diverse houtsoorten voeren wij verschillende nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten uit.

Met bijna veertig jaar ervaring als timmerfabriek in Hengelo kunt u bij ons kwaliteit en expertise verwachten. De garantietermijn van onze ramen en kozijnen bedraagt daarom tien jaar, mits het vereiste onderhoud is gepleegd.

Kwaliteit bij de timmerfabriek in Hengelo

Naast dat het belangrijk is dat een timmerfabriek zijn producten snel kan leveren, is een goede prijs- en kwaliteitsverhouding van groot belang. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar dat wij ook enkel met hoog kwalitatief hout werken. Dat hoeft niet de hele wereld te kosten. Als timmerfabriek in Hengelo proberen wij de prijzen zo voordelig mogelijk te houden.

Kleine, maar ook grote aantallen

Voor verschillende situaties hebben wij de oplossing, of het nu gaat om één stuk of om een groter aantal houten producten. Wij geven u graag professioneel advies, wat u kunt verwachten met 40 jaar ervaring als timmerfabriek in Hengelo. Een extra voordeel is dat wij uw houten product impregneren met een laagdikte van 100mu, waardoor deze bestand is tegen de eerste weersinvloeden. Ieder product wordt voorzien van twee lagen grondverf en wordt tussentijds geschuurd. Daarna kunnen uw kozijnen, deuren of andere houten producten door u zelf worden afgewerkt. Wilt u liever dat wij niet impregneren? Dan leveren wij de producten onbehandeld bij u af.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Naast dat wij deze gereedmaken in onze werkplaats, installeren wij uw houten product ook graag in uw woning. Als timmerfabriek werken wij voor particulieren en bedrijven. Wilt u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd welke producten wij voor u kunnen realiseren? Vul ons formulier hieronder in of bel ons op 053-4321112 voor een antwoord op uw vragen.