Schuifpui Enschede

Wilt u een schuifpui in Enschede? Bij ons kunt u terecht voor een tweedelige, een driedelige en een vierdelige hefschuifpui kan desgewenst voorzien worden van het PKVW keurmerk (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wanneer u graag wilt dat uw tuin het verlengstuk van uw woning wordt, draagt een schuifpui bij aan extra woongemak. Naast dat uw tuin gemakkelijk te bereiken is zorgt de schuifpui ervoor dat de lichtinval optimaal is. Uw terras kan geheel benut worden zonder dat uw openstaande deuren teveel ruimte innemen. Een hefschuifpui wordt vaak gezien als waardevermeerdering van uw woning, omdat het woongenot zo aanzienlijk wordt vergroot.

Bij ons staat kwaliteit al bijna 40 jaar hoog in het vaandel. Wanneer kwaliteit voor u van groot belang is, kiest u voor onze expertise. Wij kunnen op korte termijn leveren aan bedrijven en particulieren, zonder dat dit ten koste gaat van onze kwaliteit.

Schuifpui in Enschede met tien jaar garantie

Mits het vereiste onderhoud is gepleegd krijgt u tien jaar garantie op uw schuifpui. Het railgarnituur en het sluitwerk zijn van het merk GU. Wanneer de schuifpui bij u wordt afgeleverd en geïnstalleerd is deze voorzien van watergedragen verf met een laagdikte van 100mu. De grondverf wordt in twee lagen aangebracht en tussentijds geschuurd. Op deze manier is uw schuifpui in ieder geval beschermd tegen weerinvloeden, wel dienen deze nog naar wens te worden afgewerkt door u zelf of door een schilder die u in de arm neemt.

DTS onderdorpel voor uw schuifpui

Om te voorkomen dat er houtrot optreedt kan u ervoor kiezen om uw schuifpui te voorzien van een kunststof DTS onderdorpel. Deze worden geplaatst op plaatsen waar het hout anders te snel gaat rotten. Een kunststof DTS onderdorpel kan bij verschillende peilkozijnen worden toegepast, denk hierbij aan terrasdeurkozijnen, deurkozijnen, schuifpuien en kozijnen voor vast glas. De dorpel voor uw schuifpui in Enschede wordt samen met neuten op de kozijnstijlen gemonteerd.

Graag een vrijblijvende offerte voor uw schuifpui in Enschede opvragen? Vul ons onderstaande formulier in of bel ons op 053-4321112.