Houten Kozijnen Haaksbergen

Sinds 1978 vervaardigen wij houten kozijnen in Haaksbergen van hoogwaardige kwaliteit die kunnen worden voorzien zijn van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) keurmerk. Houten kozijnen zijn al eeuwenlang populair zijn wegens de uitstraling en warmte, maar ook door de geluidsisolatie die de kozijnen hebben. In overleg kunnen deze vervaardigd worden uit diverse houtsoorten waarbij wij gebruik maken van watervaste en verlijmde hoekverbindingen. Wij leveren en installeren kozijnen in Haaksbergen voor bedrijven en particulieren. Ook wanneer u houten kozijnen met een aparte maatvoering nodig heeft, maken wij deze vanaf één stuk voor u.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden voor uw houten kozijnen in Haaksbergen

Uw kozijnen worden met een pen- en gat verbinding of een slis houtverbinding gemaakt. Daarbij worde vele vormen gemaakt, bijvoorbeeld rond of met een toog. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunnen uw kozijnen in Haaksbergen voorzien worden van spouwlatten, DPC-folie en lood.

Bij ieder type van onze kozijnen zoals terrasdeurkozijnen en deurkozijnen worden deze geschilderd met water gedragen verf met een laagdikte van 100mu. Deze kozijnen worden voorzien van twee lagen grondverf en tussentijds geschuurd. Deze verf biedt voldoende bescherming tegen de eerste weersinvloeden, waarbij u het met iedere gewenste verfsoort kunt afwerken. De garantietermijn voor uw kozijnen in Haaksbergen is 10 jaar, mits het vereiste onderhoud is gepleegd. Wij werken de kozijnen af met een DTS kunststof onderdorpel, zodat er geen houtrot optreedt en de levensduur aanzienlijk langer is dan wanneer er geen onderdorpels geplaatst worden.

Draai- en kiepraamkozijn

De laatste jaren neemt de interesse in draai- en kiepraamkozijnen aanzienlijk toe, vanwege de vrijheid die men door dit type ramen heeft. Op deze manier hoeft het raam niet geheel opengezet te worden wanneer men even de ruimte binnenshuis wil luchten. De eisen nemen ook steeds meer toe, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verdekt hang- en sluitwerk bij onze kozijnen in Haaksbergen.

Houten dakkapel inclusief kozijnen

Een groot voordeel van een houten dakkapel is de uitstraling van uw voorgevel. In goede verhouding en met een mooie vormgeving is een dakkapel een echte blikvanger. De dakkapel inclusief kozijnen in Haaksbergen vervaardigden wij vanuit onze timmerfabriek, waarna deze bij u op locatie wordt geïnstalleerd.

Wilt u uw kozijnen laten vervangen en bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Kies voor Timmerbedrijf Geno wanneer kwaliteit belangrijk is!