Houten Dakkapel Almelo

Al bijna veertig jaar kunt u bij ons terecht voor uw houten dakkapel in Almelo die kan worden voorzien zijn van het PKVW keurmerk (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Vanuit onze werkplaats zorgen wij ervoor dat de dakkapel geheel gereed is voordat deze bij u thuis wordt geïnstalleerd. Een houten dakkapel is de laatste jaren steeds geliefder, wat dan ook een luxueuze uitstraling geeft aan uw woning en voorgevel. Naast dat wij de juiste maten kunnen leveren wij de kwaliteit van ons product waarborgen, zorgen wij ervoor dat uw dakkapel in Almelo op korte termijn af is.

Offerte aanvragen

Voordelen van een houten dakkapel

Een dakkapel, die voorzien is van een mooie vormgeving en daarnaast in een goede verhouding met het dakoppervlak staat is een echte blikvanger. Is deze te klein in verhouding met uw woning, dan kunt u niet optimaal genieten van het extra woonoppervlak. Door een dakkapel in Almelo te plaatsen is in de meeste gevallen het woongemak optimaal vergroot. Dit komt doorgaans doordat het dak schuin afloopt. Plaatsen wij hier een dakkapel op, dan kunt u genieten van veel meer ruimte.

Heeft u een vergunning nodig?

Houten dakkapellen in Almelo kunnen doorgaans op alle daken geplaatst worden. U creëert meer ruimte op zolder waardoor de zolder ook als slaapkamer gebruikt kan worden. In de meeste gevallen kan een dakkapel zonder vergunning geplaatst worden. Hierbij moet de maatvoering wel voldoen aan bepaalde richtlijnen. Bent u er niet zeker van of u een vergunning aan moet vragen? Wij helpen u hier graag bij!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Vul uw gegevens hieronder in, waarna wij contact met u opnemen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 053-4321112.